Ontdek jouw unieke route naar Pleasure met deze cursus vol aanraakspelletjes!

Voor koppels, lovers en kriebelmaatjes

Wil jij...

 • Een diepere verbinding voelen met je partner?
 • Je huid wakker maken om meer sensaties en genot te ervaren?
 • Meer plezier en speelsheid ervaren met je partner?
 • Elkaar opnieuw ontdekken?
 • Leren vertrouwen op je Nee, zodat je veel meer ruimte maakt voor je Ja?
 • Precíes weten welke aanrakingen jij fijn vindt en je Pleasure Palet uitbreiden?
 • Ook intimiteit ervaren los van seks?
 • Je thuis voelen in je lijf en minder over je grenzen gaan?

De Taal van Pleasure

Een taal die je op iedere leeftijd nog kunt leren! Want iedereen is in staat om ontzettend te genieten, alleen werkt ieder lijf weer nét iets anders.


Héél veel mensen klappen dicht

als het aankomt op communicatie tussen de lakens. Maar ook in het dagelijks leven vinden we het moeilijk om aan te geven wat we fijn vinden en wat niet.


Met als resultaat dat we vaak over onze grenzen gaan, lastig kunnen ontspannen en genieten en steeds minder zin hebben in intimiteit.


Gelukkig is er hoop!


In deze videocursus ga je via aanraakspelletjes deze taal leren. Je gaat heel veel ontdekken over welke vormen van aanraking jij verrukkelijk vindt. Je zal heel precies leren waarnemen wat je voelt, je leert te luisteren naar je lijf. Én je gaat op een speelse manier oefenen om dit te communiceren naar de ander.


De aanraking die je geeft en ontvangt zal nooit meer hetzelfde zijn!

Wat kan je in deze cursus leren?

Voor wie is deze cursus?

 • Voor koppels die verlangen naar nieuwe inspiratie en meer genieten. Júist als je al langer bij elkaar bent is het logisch dat je in een 'groef' beland. Dat je op een gegeven moment denkt dat je weet hoe de ander werkt en minder gaat communiceren. Deze cursus geeft je nieuwe communicatietools en inspiratie, waardoor jullie elkaar weer opnieuw gaan ontdekken!
 • Voor koppels die verlangen naar verdieping en meer intimiteit. Aanraking geeft verbinding op een andere manier dan praten. Je kan diep ontspannen bij elkaar als je de aanraking geeft die de ander zo verlangt. En je leert enorm veel over wat jij én de ander nu heel fijn vindt!
 • Voor mensen die lekker aan het daten zijn. Deze aanraakspelletjes kan je heel goed doen met iemand die je net leert kennen! Zo leer je elkaars lijf meteen goed kennen en kun je al vanaf het begin goed aangeven wat jij fijn vindt en wat niet.
 • Voor iedereen die verlangt naar meer zalige aanraking! Dit is precies wat je in deze cursus gaat ontdekken. Er is toch altijd wel iemand in je omgeving te vinden om mee te oefenen?

Hoe ga je de taal van pleasure leren?


In deze cursus gaan we aanraking even helemaal loskoppelen van seks.


Dat klinkt misschien een beetje saai, maar geloof me, het is niet voor niets.


De voordelen:


 • Beter opkomen voor je grenzen en verlangens gaat veel beter met een helder brein, in een niet opgewonden staat. Zodra je seksbrein het overneemt kunnen grenzen vervagen en verval je automatisch weer in oude patronen.
 • Het kan ook even tussendoor, want de aanraakspelletjes duren maar 3 - 20 minuten. Je hoeft er dus niet uren voor uit te trekken en met een paar minuten aanraken kan je zenuwstelsel al kalmeren en maak je oxytocine aan
 • Het haalt de druk weg rond aanraking, omdat het nergens naartoe hoeft! Vaak wordt aanraking vooral ingezet als voorspel, met seks als doel. Als dat wegvalt kan dat heel bevrijdend en ontspannend voelen.
 • Je krijgt de ervaring in je lijf dat je je grenzen en verlangens helder kunt verwoorden en dat je als gevolg ontzéttend kunt genieten van de aanraking die je krijgt. Als je dan wél weer in een passionele sexcapade beland bent, zal je zien dat je ook dán beter kan communiceren over wat je wel en niet fijn vindt.
 • Je lijf gaat vertrouwen dat jij je grenzen goed aangeeft. Hierdoor hoeft je zenuwstelsel minder alert te zijn en hoef je minder snel op de rem te trappen. Er komt veel meer ruimte voor je JA. Voor wat je wel wil.

"Als je eens wist hoeveel foefjes, zenuwuiteindes en ontzettend lekkere sensaties er in een mensenlijf zitten, we zijn gewoon wandelende genotsknotsen!' - Mila

Inhoud van de cursus

Les | 1

De directe route naar Pleasure

Om te beginnen ga je jouw directe route naar Pleasure openen. Bij bijna alle volwassenen is deze route gedeeltelijk of geheel geblokkeerd geraakt. In deze module leer je hoe je jouw directe route naar Pleasure weer opent.

Video 1 - 5 minuten

Les | 2

Mag ik..?

Na het openen van jouw directe route naar pleasure ga je verder verkennen hoe jij de ander kunt aanraken voor jouw plezier. Dit kan weer hele nieuwe poorten openen en heel verfrissend zijn voor jullie allebei! Het is een manier van aanraken die we vaak verleerd zijn.

Video 2 - 10 minuten

Video 3 - 5 minuten

Les | 3

Wil jij..?

Nu ga je je verlangens verkennen. Hoe zou jij nu héél graag aangeraakt willen worden? Je gaat met een heel leuk aanraakspel ontdekken wat jij nu echt hémels vindt. Ik beloof je dat je je horizon zult verbreden! Ook ga je oefenen met aanwijzingen geven, zodat je de aanraking helemaal naar jouw wens kunt finetunen.

Video 4 - 5 minuten

Video 5 - 6 minuten

Video 6 - 12 minuten

Les | 4

Nieuwe ontdekkingen

In deze module zal je op een hele leuke en speelse manier nieuwe inspiratie opdoen. Zo kan je nog veel meer smaken en geuren toevoegen aan jouw pleasure palet!

Video 7 - 9 minuten

Video 8 - 12 minuten

Video 9 - 1:30 minuten

Ervaringen van deelnemers...

Beluister hier Elleke's ervaring:


Je kunt vandaag nog beginnen!

Zodra je betaald hebt ontvang je je inlog gegevens en kun je van start! Je kunt direct beginnen met het ontdekken van jouw unieke route naar pleasure. Je hebt geen ingewikkelde tools nodig, alleen een kriebelmaatje of geliefde om de oefeningen mee te doen.

Met deze cursus zal aanraking nooit meer hetzelfde zijn!


Eenmalige betaling

€37,-

Voor als je je af vraagt...

Wanneer start de cursus?

Je kunt meteen beginnen! Zodra je de cursus gekocht hebt krijg je toegang tot de overzichtelijke omgeving met alle oefeningen. Er zitten geen live lessen in deze cursus. Daarom kan je de aanraakspelletjes zo vaak doen als je wil en met wie je maar wil en ben je niet gebonden aan vaste data.

Hoeveel video's vind ik in de cursus?

De cursus bevat 9 video's met aanraakspelletjes, verdeeld over 4 modules. Bij twee oefeningen vind je ook een audio ter begeleiding, zodat je het kan ervaren met je ogen dicht en er helemaal in op kan gaan.

Moet ik een partner hebben om de cursus te kunnen doen?

Nee, je kunt de aanraakspelletjes in de cursus ook doen met een goede vriend(in), een kriebelmaatje of met je buurvrouw. Juist omdat je de aanraking in deze cursus loskoppelt van seks, kun je de oefeningen ook doen met iemand waar je verder niet intiem mee bent!

Is het gebaseerd op the Wheel of Consent?

Ja! Mila verdiept zich al jaren in the Wheel of Consent, volgde meerdere workshops en deed afgelopen jaar de 'Like a Pro'- training in Glastonbury, door Robyn Dalzen en Michael Dresser van The School of Consent. Sommige spelletjes komen rechtstreeks uit de training, sommige spelletjes heeft Mila zelf verzonnen of op andere plekken geleerd. Maar de basis is gebaseerd op het prachtige werk van Betty Martin.

Zijn er ook live events die ik kan bijwonen?

Ja, Mila geeft met enige regelmaat workshops van 1 of 2 dagen, waarin je helemaal in de Taal van Pleasure kan duiken! Houd hiervoor de agenda van de website in de gaten, of meld je aan voor Mila's verrukkelijke maillijst. Dan hoor je het als eerste als er iets gepland staat.

Krijg ik mijn geld terug als het voor mij niet werkt?

Ja, als je binnen 30 dagen na aanschaf van de cursus niet merkt dat de cursus je geeft wat je wenst, stuur dan een mail naar mail@miladebos.com en je ontvangt je geld terug.

Het was voor mij best een uitdaging om mijn lijf echt te leren kennen.

Ik dacht zelfs een tijdje dat ik gewoon niet zo goed ‘werkte’ als andere mensen. Ik raakte niet opgewonden genoeg van de seksuele benadering die op mijn pad kwam. Aanrakingen gingen me vaak te snel, waren te stevig, of te doelgericht. Ik vond het ook heel spannend om aan te geven wat ik graag wilde, wist ook eigenlijk niet goed wat dat dan was. Tot ik me ging verdiepen in the Wheel of Consent, van Betty Martin.


Door allerlei aanraakspelletjes te doen met vriendinnen en mijn geliefde ging er een wereld voor me open. Eindelijk wist ik in welke richting ik moest zoeken! Door te oefenen met the Wheel of Consent leerde ik een nieuwe taal, de taal van pleasure. Ik ben echt razend enthousiast over de effecten van deze aanraakspelletjes. Het heeft me zoveel gebracht! Daarom ben ik een training gaan volgen (Like a Pro) in the Wheel of Consent, zodat ik dit ook aan andere mensen kan leren.